Slovenska organizacija za podzemne vode
Društvo slovenski komite mednarodnega združenja hidrogeologov - IAH

12. Hidrogeološki kolokvij

, Naravoslovnostehniška fakulteta UL, Aškrčeva cesta 12, predavalnica 106
Organizator: Katedra za aplikativno geologijo Oddelka za geologijo in Slovenski komite mednarodnega združenja hidrogeologov – SKIAH

Spoštovani kolegi!

Tudi letos vas Katedra za aplikativno geologijo Oddelka za geologijo in Slovenski komite mednarodnega združenja hidrogeologov – SKIAH vabita na tokrat že 12. Hidrogeološki kolokvij.

Kolokvij bo potekal na sedežu Oddelka za geologijo, Naravoslovnotehniška fakulteta, UL, Aškerčeva cesta 12 v predavalnici 106 v prvem nadstropju dne 29.novembra 2018 s pričetkom ob 15:45h.

Hidrogeološki kolokvij bo potekal v okviru posvetovanja slovenskih geologov.

Tokratni gost kolokvija je dr. Josip Terzić predstojnik Zavoda za hidrogeologijo in inženirsko geologijo pri Hrvaškem geološkem inštitutu v Zagrebu. Predstavil nam bo predavanje z naslovom:

Hydrogeological research on a Dinaric karst island – the island of Vis case study (Croatia)

Poleg tega bomo poslušali še tri hidrogeološke prispevke, ki so bili prijavljeni v okviru posvetovanja slovenskih geologov.

Hidrogeološki kolokvij poteka v okviru posvetovanja slovenskih geologov. Kolokvij je odprt in vam zanj ni potrebno plačati kotizacije. Več o posvetovanju slovenskih geologov najdete na povezavi.
Ponovno se nam obeta zelo zanimiv dogodek.

Vabljeni!

Mihael Brenčič